Let op! In verband met de zomervakantie zijn niet alle spreekuurlocaties open.

De volgende locaties zijn op de genoemde datum(s) gesloten:

Dovenetellaan (Malburgen): 2, 9 en 16 augustus
Buurthuiskamer Korps Arnhem (Elderveld): 31 juli, 7 en 14 augustus
MFC De Wetering /Geitenkamp: 18 en 30 juli
Huis voor de Wijk (Immerloo):  1, 8, 15, 22, 29 augustus (op 11,18 en 25 juli open tot 14.00 uur)
MFC Klarendal: 7 en 14 augustus
Sporthal De Laar: 30 juli, 6 en 13 augustus
Wijkcentrum Symfonie (Het Broek): 25 juli, 1, 20 augustus

 

Ik heb het begrepen

Achter de schermen

De werkwijze van Goed Geregeld Arnhem

Wij werken vanuit het één-loket principe. Dat betekent dat inwoners altijd maar één keer hun vraag hoeven te stellen. Zij stellen hun vraag aan de Sociaal Raadslieden of aan de Financieel Consulenten. Die hebben brede algemene kennis over geld- en sociaal juridische zaken en helpen de inwoners verder op weg. Ze geven antwoord en advies, ze plannen een afspraak of verwijzen naar de juiste plek.

Onze Financieel Consulenten zijn onder andere gespecialiseerd in het uitvoeren van voorzieningenchecks, budgetchecks en het aanvragen van rentestop, toeslagen, voorzieningen, betalingsregelingen en meer. Ze zorgen voor een warme overdracht en zijn een schakel tussen de betrokken instanties. Door een bondige uitvraag op verschillende levensgebieden kan problematiek vroegtijdig gesignaleerd worden.

Onze Sociaal Raadslieden bieden advies, informatie en ondersteuning aan bewoners op de (rechts-) gebieden sociale zekerheid (uitkeringen), belastingen, arbeid, huisvesting, vreemdelingenrecht, personen- en familierecht, onderwijs en consumentenzaken.

Goed Geregeld Arnhem wordt ondersteund door ervaren vrijwilligers.

Meer informatie over onze werkwijze, het verkrijgen van advies of de mogelijkheden tot samenwerking? Bel 026 – 31 27 999.


In onderstaande video leggen we Goed Geregeld Arnhem uit.

< Terug