Hulp nodig?

Aram stelde zijn vraag aan Goed Geregeld Arnhem

Aram had een vraag over zijn huurachterstand. Hij wilde deze graag betalen maar had dan niet genoeg geld om deze maand boodschappen te doen. Hij kwam in contact met Goed Geregeld Arnhem. Samen vonden wij de oplossing.

Waar kunnen we jou bij helpen?

Hulp nodig? Stel je vraag en we proberen uiterlijk de volgende werkdag contact met je op te nemen.

Zoek je antwoord

Misschien staat je antwoord wel bij een van onze veelgestelde vragen.

Dat is Goed Geregeld

Goed Geregeld Arnhem is een initiatief van Stichting Rijnstad in samenwerking met SWOA en Vereniging Humanitas en wordt in opdracht van gemeente Arnhem uitgevoerd.

Wie we zijn en wat we doen

Aan de achterkant van Goed Geregeld Arnhem zitten onze Financieel Consulenten en Sociaal Raadslieden. Zij helpen je bij je vraag. Dat kan betekenen dat ze je met informatie verder op weg helpen, een afspraak met je plannen of doorverwijzen naar de persoon of instantie waar je terecht kunt. Al onze hulp is gratis en altijd vrijblijvend.

Over ons

Ben je een ondernemer?
Ben je een Arnhemse ondernemer met financiële problemen of een vraag over geldzaken? Geldzaken & Ondernemers kan jou misschien wel helpen. Mail naar ondernemen@arnhem.nl of bel direct 026-3774900.

Ben je een ondernemer en wil je graag begeleiding en ondersteuning? Neem dan contact op met Over Rood. Bij Over Rood helpen ondernemers elkaar hun problemen op te lossen en te werken aan een financieel gezonde toekomst. Klik hier voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Ben je tussen de 18 en 27 jaar?
Ben je tussen de 18-27 jaar dan is hulp van Opr€cht misschien wat voor jou. Het team van Opr€cht zet zich in om schulden bij jongeren te voorkomen en op te lossen. Dit doen zij door jongeren in te zetten als buddy. Deze jongeren helpen jongeren met schulden om bij de juiste plekken te komen om zo samen de problemen aan te pakken. Klik hier voor meer informatie. Of klik hier om je aan te melden. Je kunt ook bellen of whatsappen via 06-49140283 of mail naar info@wijzijnoprecht.nl.